image descimage descimage desc

 

O NAMA

ZU “Petković” je zdravstvena ustanova smještena u Šamcu. Obuhvata dvije apoteke, ordinacije i laboratoriju, od kojih se jedna apoteka nalazi u centru grada, a druga, zajedno sa ordinacijama i laboratorijom, neposredno pored Doma zdravlja Šamac.

Apoteka “Petković” postoji još od 1994. godine, dok su ordinacije i laboratorija novi projekat, ostvaren 2017. godine.

APOTEKA

 • Zaposleni apoteke “Petković” već više od 20 godina uspješno primjenjuju znanja i vještine sa ciljem očuvanja zdravlja ljudi.
 • U našim apotekama Vam nudimo širok asortiman lijekova, pomoćnih ljekovitih supstanci, kozmetike, dječije opreme uz profesionalnu uslugu i stručnost vrhunskog kadra u apotekarstvu.
 • Osim toga, omogućavamo Vam mjerenje krvnog pritiska, mjerenje šećera u krvi, te pregled vlasišta i određivanje vitaminskog statusa.

AMBULANTA

Raspored rada specijalista i subspecijalista

 • Doc. dr sc. med. Nenad Petković, internista-nefrolog, ponedeljak – petak od 14.00h
 • Dr Milica Vuković, pedijatar, ponedeljak – petak 8-16.00 h
 • Prim. mr sc. med. dr Siniša Đuričić, neuropsihijatar, po dogovoru
 • Dr Radivoje Vasiljević, radiolog, utorkom od 17.30 h
 • Dr Mario Kozić, internista-kardiolog, po dogovoru
 • Dr Dragana Prodanović, ginekolog-akušer, po dogovoru
 • Dr Milan Jovanović, ortoped, po dogovoru
 • Prim.dr Dragomir Berić, internista-endokrinolog, po dogovoru
 • Dr Sandra Grubiša, reumatolog, po dogovoru
 • Mensur Huseinbašić, defektolog-logoped, po dogovoru

Siguran partner u brizi o zdravlju

Prioritet nam je da u brizi za zdravlje uvijek budemo siguran izbor za svakoga, u skladu sa najzahtjevnijim svjetskim standardima.
Brinemo o Vašem zdravlju, liječenju, kvalitetnoj dijagnostici, pri čemu izdvajamo prevenciju kao vid zdravstvene zaštite prvog reda.

Ugodan ambijent i ljubaznost

Pored udobnog i funkcionalnog prostora, nastojali smo postići takav komfor za pacijente, da u „nebolničkom“ ambijentu budu što relaksiraniji tokom pregleda. Uz ljubaznost,neposrednost, empatiju našeg stručnog osoblja, svakodnevno nastojimo ostati jedino odredište svih korisnika naših zdravstvenih usluga, kroz sve vidove saradnje.

Usluge: sve za jedan dan

ZU Petković je dijagnostičko-terapijska ustanova u kojoj se većina laboratorijskih pretraga (ukoliko procedura ne zahtijeva drugačije),  sva dijagnostika i liječenje rješava ambulantno, tokom jednog dana.
Ciljevi našeg rada su:
najmodernija tehnologija,
visoki kvalitet usluga,
prilagođavanje posebnim željama i potrebama pacijenata.

VIP klijenti

Poseban program osmišljen je za VIP klijente, sistematski, menadžerski, preventivni pregledi, koji su postali nezaobilazni za sve sa manjkom vremena, a koji žele brzu dijagnostiku, laboratorijske pretrage i ljekarske preporuke.
Specijalistička dijagnostika i posvećenost
Potpunom posvećenosti  i individualizovanom ponudom kompleksnih zdravstvenih rješenja, razvili smo najširi spektar specijelističke dijagnostike. Pokrivamo skoro sve oblasti savremene medicine.
Ističemo dijagnostiku bolesti unutrašnjih organa (interna medicina, kardiologija, gastroenterologija, hirurgija…), savremenu ultrazvučnu dijagnostiku, mogućnost neurološke obrade, endoskopske preglede, cjelokupnu brigu o ženskom zdravlju, kao i najširi spektar laboratorijskih pretraga.

Interaktivan odnos sa pacijentima

Komunikacija sa pacijentima nam je na prvom mjestu, što je zahvaljujući našem Call centru i društvenim mrežama za sada na veoma zavidnom nivou. Nastojimo ostvariti bliskost sa pacijentima, kroz upoznavanje sa našim doktorima, rubrikama, savjetima i autorskim edukativnim tekstovima, da ih edukujemo, ali i podstičemo da misle na vlastito zdravlje.

Kvalitet u ljudima

Najveća satisfakcija ZU Petković ogleda se u stručno osposobljenom medicinskom timu koji je spreman da odgovori na bilo koji vid zadanih izazova. Iako u privatnoj praksi, težimo ka tome da naši ljekari i medicinsko osoblje budu kontinuirano angažovani i ulažu u vlastito znanje, kroz edukacije u referentnim medicinskim centrima.

Specijalistička znanja, potvrđeni rezultati i istinski timski rad pokretač su stalnih, pozitivnih unutrašnjih promjena, a možda i najbolja rješenja za nove poslovne izazove.

Naši doktori

Doc. dr sc. med. Nenad Petković

Docent, doktor medicinskih nauka Nenad Petković, specijalista interne medicine i subspecijalista nefrologije, medicinski fakultet završio u Tuzli 1990. g., specijalizaciju interne medicine 1999., a subspecijalizaciju nefrologije 2006. godine u Beogradu. Od 1995. načelnik centra za dijalizu u Šamcu, a od 1999. g. radi za njemačku kompaniju Fresenius Medical Care, takođe kao načelnik centra za dijalizu.

Dr Milica Vuković

Dr Milica Vuković, specijalista pedijatrije, medicinski fakultet završila 1995.g. u Banjoj Luci, specijalizaciju pedijatrije na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Beogradu, bivši načelnik službe pedijatrije u DZ Šamac. Od 2017. g. rukovodilac pedijatrijske ambulante u ZU Petković.

Zdravlje je najvažnije!

Pogledajte raspored i cjenovnike naših usluga

heading

Raspored rada specijalista

Raspored rada specijalista

Saznaj više

Cjenovnik ambulanta

Cjenovnik ambulanta

Saznaj Više

Cjenovnik laboratorija

Cjenovnik laboratorija

Saznaj Više